Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu el pa de pessic en tres pisos. Mulleu amb almívar el primer pis. Escampeu la trufa per sobre i cobriu-ho amb el segon pis. Mulleu-lo amb almívar i escampeu la nata muntada per sobre. Cobriu-ho amb el tercer pis de pa de pessic i mulleu-lo amb la resta d’almívar.
  2. Cobriu tot el pastís de gema deixant que caigui pels costats fins que quedin totes les parets ben cobertes. Alliseu bé la part superior i enganxeu l’ametlla filetejada per tot el voltant.
  3. Empolseu tota la superfície amb sucre i cremeu-la amb un bufador. Adorneu-lo al gust de cadascú i reserveu-lo a la nevera fins al moment de servir.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 268

UN TAST DE PRIMAVERA. 40 PROPOSTES PER ASSABORIR EL BON TEMPS

  • Idees per a les sobretaules més gurmets
  • Àlex Montiel

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto