Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la base: amb un robot de cuina, tritureu les avellanes i les nous pacanes, que quedin una mica gruixudes.
  2. Afegiu-hi els dàtils i continueu triturant-ho, fins a obtenir una massa.
  3. En un motlle de 20 cm, o en dos de petits, poseu la massa i premeu-la perquè quedi compacta. Refrigereu-ho.
  4. Per a la crema de cacau: moleu els anacards crus.
  5. En un recipient, poseu la farina d’anacards i el cacau, remeneu-ho i afegiu-hi a poc a poc el xarop d’atzavara, fins a obtenir una crema per untar. Reserveu-la.
  6. Per a la crema de coco: poseu els anacards en remull, com a mínim 1 h.
  7. Col·loqueu la mantega de coco al deshidratador, per liquar.
  8. Moleu el coco sec.
  9. En una batedora, poseu els anacards, la mantega de coco, la farina de coco, la vainilla, el xarop d’atzavara i el suc de llimona, fins que obtingueu una crema espessa. Reserveu-la.
  10. Per a la melmelada de maduixots: renteu els maduixots i traieu-los les fulles. Talleu-los a trossets.
  11. En un recipient, poseu els maduixots, les maduixes deshidratades i el xarop d’atzavara. Deixeu-ho macerar una nit. Tritureu-ho en una batedora.
  12. Peleu la poma i lamineu-la.
  13. Traieu la base de la nevera.
  14. Col·loqueu-hi a sobre una capa de crema de cacau, després una de les làmines de poma i, a sobre, una capa gruixuda de crema de coco.
  15. Deixeu-ho refredar unes 2 h.
  16. Col·loqueu al centre del pastís un petit motlle en forma de cor, sense base. Premeu-lo, per fer un forat al pastís amb forma de cor. Buideu-ne l’interior i traieu el motlle. Ompliu l’interior del cor amb la melmelada de maduixots.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

08 ago

Històries de vi al Monestir

Sabíeu que el monestir de Sant Benet va ser un gran productor del vi? Durant segles els monjos elaboraren...

29 ago

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

Portada CUINA 241

50 IDEES PER A UN ESTIU SUPERGASTRO!

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Carles Gaig

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto