Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la base: amb un robot de cuina, tritureu les avellanes i les nous pacanes, que quedin una mica gruixudes.
  2. Afegiu-hi els dàtils i continueu triturant-ho, fins a obtenir una massa.
  3. En un motlle de 20 cm, o en dos de petits, poseu la massa i premeu-la perquè quedi compacta. Refrigereu-ho.
  4. Per a la crema de cacau: moleu els anacards crus.
  5. En un recipient, poseu la farina d’anacards i el cacau, remeneu-ho i afegiu-hi a poc a poc el xarop d’atzavara, fins a obtenir una crema per untar. Reserveu-la.
  6. Per a la crema de coco: poseu els anacards en remull, com a mínim 1 h.
  7. Col·loqueu la mantega de coco al deshidratador, per liquar.
  8. Moleu el coco sec.
  9. En una batedora, poseu els anacards, la mantega de coco, la farina de coco, la vainilla, el xarop d’atzavara i el suc de llimona, fins que obtingueu una crema espessa. Reserveu-la.
  10. Per a la melmelada de maduixots: renteu els maduixots i traieu-los les fulles. Talleu-los a trossets.
  11. En un recipient, poseu els maduixots, les maduixes deshidratades i el xarop d’atzavara. Deixeu-ho macerar una nit. Tritureu-ho en una batedora.
  12. Peleu la poma i lamineu-la.
  13. Traieu la base de la nevera.
  14. Col·loqueu-hi a sobre una capa de crema de cacau, després una de les làmines de poma i, a sobre, una capa gruixuda de crema de coco.
  15. Deixeu-ho refredar unes 2 h.
  16. Col·loqueu al centre del pastís un petit motlle en forma de cor, sense base. Premeu-lo, per fer un forat al pastís amb forma de cor. Buideu-ne l’interior i traieu el motlle. Ompliu l’interior del cor amb la melmelada de maduixots.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: