Preparació
- Per a la base: amb un robot de cuina, tritureu les avellanes i les nous pacanes, que quedin una mica gruixudes.
- Afegiu-hi els dàtils i continueu triturant-ho, fins a obtenir una massa.
- En un motlle de 20 cm, o en dos de petits, poseu la massa i premeu-la perquè quedi compacta. Refrigereu-ho.
- Per a la crema de cacau: moleu els anacards crus.
- En un recipient, poseu la farina d’anacards i el cacau, remeneu-ho i afegiu-hi a poc a poc el xarop d’atzavara, fins a obtenir una crema per untar. Reserveu-la.
- Per a la crema de coco: poseu els anacards en remull, com a mínim 1 h.
- Col·loqueu la mantega de coco al deshidratador, per liquar.
- Moleu el coco sec.
- En una batedora, poseu els anacards, la mantega de coco, la farina de coco, la vainilla, el xarop d’atzavara i el suc de llimona, fins que obtingueu una crema espessa. Reserveu-la.
- Per a la melmelada de maduixots: renteu els maduixots i traieu-los les fulles. Talleu-los a trossets.
- En un recipient, poseu els maduixots, les maduixes deshidratades i el xarop d’atzavara. Deixeu-ho macerar una nit. Tritureu-ho en una batedora.
- Peleu la poma i lamineu-la.
- Traieu la base de la nevera.
- Col·loqueu-hi a sobre una capa de crema de cacau, després una de les làmines de poma i, a sobre, una capa gruixuda de crema de coco.
- Deixeu-ho refredar unes 2 h.
- Col·loqueu al centre del pastís un petit motlle en forma de cor, sense base. Premeu-lo, per fer un forat al pastís amb forma de cor. Buideu-ne l’interior i traieu el motlle. Ompliu l’interior del cor amb la melmelada de maduixots.