Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu i talleu les peres a grills. Col·loqueu-les ben juntes a la base del motlle.
  2. Repartiu per sobre les peres el sucre i la mantega a dauets. Coeu-ho a 190 ºC durant 20 min.
  3. Repartiu la xocolata tallada ben petita per sobre de les peres.
  4. Cobriu-ho amb la pasta de full i coeu-ho uns 20 min més, fins que la pasta de full es dauri.
  5. Desemmotlleu-ho girant el pastís, de manera que la pasta de full quedi a la base del pastís. Serviu-lo tebi acompanyat de nata semimuntada.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: