Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu i tritureu el mango. Coleu-lo per treure’n les fibres i reserveu-lo.
  2. Obriu la beina de vainilla al llarg. En un cassó barregeu l’aigua, la llet de coco, el sucre, l’agar-agar i la vainilla. Poseu-ho al foc i porteu-ho a ebullició. Deixeu-ho bullir 1 min remenant-ho contínuament. Traieu-ho del foc i deixeu que perdi temperatura.
  3. Afegiu-hi la polpa de mango, remeneu-ho i aboqueu-ho dins un motlle de silicona.
  4. Reserveu-ho a la nevera fins que qualli.
  5. Desemmotlleu-ho, decoreu-ho i serviu-ho ben fresc acompanyat d’un coulis de mango.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: