Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu i tritureu el mango. Coleu-lo per treure’n les fibres i reserveu-lo.
  2. Obriu la beina de vainilla al llarg. En un cassó barregeu l’aigua, la llet de coco, el sucre, l’agar-agar i la vainilla. Poseu-ho al foc i porteu-ho a ebullició. Deixeu-ho bullir 1 min remenant-ho contínuament. Traieu-ho del foc i deixeu que perdi temperatura.
  3. Afegiu-hi la polpa de mango, remeneu-ho i aboqueu-ho dins un motlle de silicona.
  4. Reserveu-ho a la nevera fins que qualli.
  5. Desemmotlleu-ho, decoreu-ho i serviu-ho ben fresc acompanyat d’un coulis de mango.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: