Troba la teva recepta

La recepta me la va passar l’Amparo amb les quantitats indicades bastant a ull, i jo vaig anar fent la recepta pesant tots els ingredients. També vaig mesurar més exactament la temperatura i el temps de cocció al forn dels pastissets. L’elaboració ha resultat més senzilla del que em pensava i van quedar uns pastissets molt bons, amb un gustet d’anís… Segur que els tornaré a fer! Però el proper cop caldrà fer-los amb el típic farcit de Morella, el mató, a veure si també ens agraden tant 

Preparació

  1. Escalfeu l’oli i l’anís al microones i barregeu-los amb el sucre i l’ametlla en pols. Afegiu-hi a poc a poc la farina, integrant-la bé i vigilant que no faci grumolls.
  2. Sobre una safata de forn coberta de paper de forn, formeu discos d’uns 10 cm de diàmetre i de 0,5 cm de gruix. Poseu una cullerada de farcit a sobre de cadascun i tanqueu-los en forma de crestes.
  3. Coeu els pastissets al forn (preescalfat) durant 30 min a 200 ºC. Quan faltin 10 min de cocció, empolseu una mica de sucre per sobre els pastissets.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 jul

Capvespres a Món Sant Benet 2018

Sant Benet té memòria. Sota les seves pedres s’amaguen històries sorprenents que val la pena...

19 jul

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

19 jul

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

20 jul

VI VinyaSons Ametller Origen

El VinyaSons Ametller Origen d'enguany presenta 12 experiències en què conflueixen la gastronomia, el...

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto