Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escalfeu l’oli i l’anís al microones i barregeu-los amb el sucre i l’ametlla en pols. Afegiu-hi a poc a poc la farina, integrant-la bé i vigilant que no faci grumolls.
  2. Sobre una safata de forn coberta de paper de forn, formeu discos d’uns 10 cm de diàmetre i de 0,5 cm de gruix. Poseu una cullerada de farcit a sobre de cadascun i tanqueu-los en forma de crestes.
  3. Coeu els pastissets al forn (preescalfat) durant 30 min a 200 ºC. Quan faltin 10 min de cocció, empolseu una mica de sucre per sobre els pastissets.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 277

TERRINES. EL CLÀSSIC QUE TORNA

  • Plats del mes
  • Jo Baixas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto