Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escalfeu l’oli i l’anís al microones i barregeu-los amb el sucre i l’ametlla en pols. Afegiu-hi a poc a poc la farina, integrant-la bé i vigilant que no faci grumolls.
  2. Sobre una safata de forn coberta de paper de forn, formeu discos d’uns 10 cm de diàmetre i de 0,5 cm de gruix. Poseu una cullerada de farcit a sobre de cadascun i tanqueu-los en forma de crestes.
  3. Coeu els pastissets al forn (preescalfat) durant 30 min a 200 ºC. Quan faltin 10 min de cocció, empolseu una mica de sucre per sobre els pastissets.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: