Troba la teva recepta

Preparació

  1. Feu l’almívar posant a bullir l’aigua, el sucre i el suc de llimona.
  2. Peleu les peres i coeu-les lleugerament amb l’almívar. Escorreu-les i reserveu-les.
  3. Talleu 4 llesques fines de pa d’espècies i empolvoreu-les amb sucre de llustre. Poseu-les al grill perquè es caramel·litzin i quedin cruixents. Ratlleu unes quantes llesques més de pa d’espècies com si fos sorra.
  4. Feu la salsa amb la xocolata, la nata i les espècies.
  5. Arrebosseu les peres amb la sorra de pa i, immediatament després, emplateu-ho amb la salsa i el sorbet.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto