Troba la teva recepta

Preparació

  1. Escaldeu la menta fresca i poseu-la en aigua gelada.
  2. Poseu a bullir 100 ml d’aigua amb 100 g de sucre. Quan arrenqui el bull, deixeu-ho coure 3 min i refredeu-ho.
  3. Barregeu-ho amb la menta escaldada, unes gotes de suc de llimona i la llet de coco. Tritureu-ho 2 min i passeu-ho per un colador xinès. Reserveu-ho al congelador 3-4 h, en un recipient baix i ample. Remeneu-ho amb una forquilla cada 30 min, perquè es vagi formant el granissat de menta i coco.
  4. Talleu la pinya amb pela i tot, i salteu-la en una paella untada amb mantega. Quan es dauri, gireu-la, escampeu-hi el sucre morè per sobre i flamegeu-ho amb rom.
  5. Serviu la pinya amb el granissat de menta i coco i amb unes làmines de coco fresc, tallades molt fines.
     

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

15 set

Tast de raïms entre vinyes al Celler Masroig

Un any més, el Celler Masroig proposa activitats úniques i centrades en una de les èpoques més...

03 mai - 15 set

Jornades Gastronòmiques pel Centenari de la Ciutat-Jardí del Terramar

Per commemorar el centenari de la primera Ciutat-Jardí de Catalunya, Terramar, diversos locals de Sitges proposen...

15 set

'Del cep a la copa' amb la Família Torres

La Família Torres organitza un seguit d'activitats relacionades amb la verema per tal de donar a conèixer...

15 set

IX Fira de la Vinyala

Arriba la Fira del Cargol d'Òdena! Però no parlem de qualsevol espècie, sinó que la jornada...

Portada 231

PA AMB TOMÀQUET REVOLUTION. CAPGIREM LA RECEPTA MÉS TRADICIONAL!

  • 'Souvenirs' gastronòmics
  • Somni d'un paisatge gastronòmic d'estiu

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto