Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escaldeu la menta fresca i poseu-la en aigua gelada.
  2. Poseu a bullir 100 ml d’aigua amb 100 g de sucre. Quan arrenqui el bull, deixeu-ho coure 3 min i refredeu-ho.
  3. Barregeu-ho amb la menta escaldada, unes gotes de suc de llimona i la llet de coco. Tritureu-ho 2 min i passeu-ho per un colador xinès. Reserveu-ho al congelador 3-4 h, en un recipient baix i ample. Remeneu-ho amb una forquilla cada 30 min, perquè es vagi formant el granissat de menta i coco.
  4. Talleu la pinya amb pela i tot, i salteu-la en una paella untada amb mantega. Quan es dauri, gireu-la, escampeu-hi el sucre morè per sobre i flamegeu-ho amb rom.
  5. Serviu la pinya amb el granissat de menta i coco i amb unes làmines de coco fresc, tallades molt fines.
     

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: