Troba la teva recepta

Preparació

  1. Peleu els caquis, talleu-los a trossos i poseu-los al vas de la batedora amb el suc de taronja i 5 g de sucre. Tritureu-ho.
  2. Dissoleu la gelatina amb una mica d'aigua tèbia i afegiu-la a la crema de caquis. Barregeu-ho bé.
  3. Munteu la nata amb el sucre restant i afegiu-lo a la crema de caqui. Reserveu-ho a la nevera dues hores com a mínim, perquè qualli.
  4. Talleu la pinya a daus de 2x2 cm i macereu-la en un bol amb sucre, 2 h. Després, salteu-la a la paella, molt calenta, fins que quedi tova i caramel·litzada.
  5. Barregeu la mantega, ben freda, amb la farina i afegiu-hi l'ametlla mòlta, el sucre i el cacau en pols. Estireu-ho amb un corró i coeu-ho al forn, a 170 ºC. Ha de quedar una galeta molt seca. Quan es refredi, trenqueu-la i feu-ne sorra.
  6. Poseu dues cullerades de sorra de cacau a la base del plat i, a sobre, poseu-hi els daus de pinya. Acabeu-ho amb unes boles de mousse de caqui i taronja.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

16 nov

Tallers Món Sant Benet 2019

Cada cap de setmana, del dissabte 19 d'octubre al 29 de gener, el monestir de Sant Benet i la Fundació Alícia...

14 oct - 17 nov

II Sants fa Xup Xup

Des del 14 d'octubre fins el 17 de novembre, 19 establiments dels barris de Sants i Hostafrancs s'uneixen per engegar...

04 oct - 17 nov

II Festival Cordeví

Durant aquesta tardor, del 5 d'octubre al 17 de novembre se celebra la segona edició del Festival Gastronòmic...

07-17 nov

9è Festival Most

Un any més, tothom qui vulgui gaudir de la millor producció audiovisual relacionada amb la cultura de...

Portada Cuina 233

VIETNAM. L'ÚLTIM SECRET DEL REBOST ASIÀTIC

  • Panellets d'autor
  • Rosa Vallespí

UN ANY DE CUINA PER 19,90€ I DE REGAL LA REVISTA APART

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto