Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Per al pa de pessic: blanquegeu els rovells d’ou amb la meitat del sucre en un bany maria, fins que doblin el volum. A part, munteu les clares a punt de neu i afegiu-hi l’altra meitat del sucre. 
  2. Barregeu els dos preparats i afegiu-hi la farina passada pel sedàs. Mescleu-ho, de baix cap a dalt, amb una espàtula. Poseu la barreja en una plàtera de forn amb paper sulfuritzat i coeu-la 7-10 min a 200 ºC. Una vegada cuita, traieu-la i deixeu-la reposar de cap per avall, al damunt d’un altre paper. 
  3. Per a l’almívar: poseu a coure el sucre i l’aigua. Quan arrenqui el bull, apagueu el foc, afegiu el rom a la barreja i deixeu-la reposar.
  4. Per als plàtans: salteu-los pelats i tallats a rodelles d’1 cm amb mantega i sucre, gireu-los i flamegeu-los amb rom. Barregeu-los amb la gelatina remullada en aigua freda, la merenga i la nata. 
  5. Poseu dins d’un disc una base de planxa emborratxada amb almívar i rom, i ompliu-la amb el preparat de plàtan. Refredeu-ho al congelador.
  6. Desemmotlleu el pastís i folreu-lo de làmines de pinya i sucre ; remeneu-ho. Acompanyeu-ho de gelat d’espècies (en gelateries artesanes).

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

25 mai - 22 jun

VII Jornades gastronòmiques del llagostí

Al vapor, amb arròs, en el carpaccio, a les croquetes, a l'amanida i de moltes més maneres podeu gaudir...

22 jun

VII Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava als mercats de Barcelona

El Mercat de Sant Antoni donarà el tret de sortida, el dia 22 de juny, a la setena edició de Revetlles...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto