Troba la teva recepta

Sóc fan dels gelats, de tota mena i menjats durant tot l’any. A nivell professional és un dels temes que m’apassiona més de la Pastisseria de Restaurant, ja que aconseguir un gelat amb una fórmula perfecta és com un problema matemàtic: cal equilibrar molt bé la proporció de cada ingredient per tal que el resultat sigui el que volem. Fins i tot utilitzem un full de càlcul per ajustar la fórmula, he he he…

Per sort, a nivell casolà no necessitem res tan complicat. I encara menys si el que volem fer és un polo ben congelat! Els polos i els granissats són les elaboracions més senzilles que es poden fer a casa sense ingredients ni maquinària professional. Així que ja veieu que el tema d’aquest mes del 'Memòries' m’encanta! Jo us proposo un gelat de mango, perquè trobo que és una fruita amb un gust molt marcat i que un cop congelat es reconeix molt bé. Però, evidentment, podeu adaptar la recepta a la fruita que preferiu vosaltres. Segur que també queda bé!

Preparació

  1. Poseu l’aigua i el sucre en un cassó al foc i deixeu-ho bullir un parell de minuts.
  2. Traieu-ho del foc, incorporeu-hi la gelatina de llimona i barregeu-ho bé. Deixeu-ho refredar a temperatura ambient.
  3. Amb un robot de cuina, tritureu la polpa de mango, el suc de llimona i l’almívar que hem fet abans. Si es fa amb Thermomix, quedarà més fi i no caldrà colar-ho.
  4. Repartiu la barreja dins els motlles de polo. Col·loqueu els pals i reserveu-ho al congelador.
  5. Per desemmotllar-ho més fàcilment, passeu uns segons el polo per sota l’aigua calenta de l’aixeta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 mar

Menú a 4 mans de març a Tunateca Balfegó

L'estrella Michelin del mes de març a Tunateca Balfegó arriba del restaurant Yugo The Bunker, a Madrid....

23 mar

Busquem l''Homo alimentarius'

Els dissabtes i diumenges, a les 13 h, Món Sant Benet estrena una activitat nova per trobar l’'Homo...

23 mar

Jornada d'observació del Plor de la Vinya

A mitjan març, la vida torna al Penedès i es pot observar un fenomen curt però interessant a les...

23 mar

Visita als Jardins de la Serreta i taller de planter

Els jardins de la Serreta són una finca al bell mig de Collserola on es treballa el conreu d’hortalisses...

Portada CUINA 225

COM A CASA! POSEM COPENHAGUEN A TAULA

  • Celebrem els 18 anys del CUINA!
  • Una arrosseria bistronòmica (i més)

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto