Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu l’aigua i el sucre en un cassó al foc i deixeu-ho bullir un parell de minuts.
  2. Traieu-ho del foc, incorporeu-hi la gelatina de llimona i barregeu-ho bé. Deixeu-ho refredar a temperatura ambient.
  3. Amb un robot de cuina, tritureu la polpa de mango, el suc de llimona i l’almívar que hem fet abans. Si es fa amb Thermomix, quedarà més fi i no caldrà colar-ho.
  4. Repartiu la barreja dins els motlles de polo. Col·loqueu els pals i reserveu-ho al congelador.
  5. Per desemmotllar-ho més fàcilment, passeu uns segons el polo per sota l’aigua calenta de l’aixeta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: