Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Remulleu les ametlles 48 h. Escorreu-les i peleu-les.
  2. Poseu les ametlles en una safata al forn, a 90 ºC, 45 min, per deshidratar-les, fins que estiguin seques.
  3. En un robot de cuina, tritureu les ametlles fins aconseguir una textura molt fina, però que no arribi a ser farina.
  4. Espinyoleu els dàtils.
  5. Afegiu els dàtils a les ametlles i tritureu-ho fins a obtenir una massa.
  6. Formeu els polvorons.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 280

A PUNT PER A LA NIT MÉS CURTA!

  • Plats del mes
  • Àngel Esteve

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: