Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escaldeu les pomes en una olla amb aigua bullent durant 30 segons. Traieu-les i assequeu-les bé.
  2. Retireu les tiges i perforeu cada poma amb un bastonet de fusta. Pressioneu prou perquè no surti, però vigileu de no travessar tota la poma. Poseu les pomes a la nevera mentre es fa el caramel.
  3. Cobriu la safata de forn amb paper de forn. Poseu el sucre en una cassola amb el xarop, la mantega i vainilla a foc mitjà, durant 8 minuts o fins que el sucre s'hagi dissolt.
  4. Apugeu el foc portant la mescla a ebullició. Bulliu-ho durant uns 8 minuts fins que quedi una mica dur o fins que el termòmetre arribi als 140 ºC. Si no teniu un termòmetre podeu provar d'introduir una mica de sucre en una tassa amb aigua freda i mirar que s'endureixi, i, quan ho retireu, que sigui fràgil i fàcil de trencar-se. Passeu-lo per la sal.
  5. Retireu el caramel del foc i submergiu-hi cada poma. Gireu-les amb el bastonet deixant-ho tot cobert menys la part superior i col·loqueu-les a la safata de forn. Aneu amb compte de no tocar el caramel. Deixeu que les pomes recobertes es quallin durant una hora i ja les podreu servir. 

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: