Troba la teva recepta

Preparació

  1. Peleu els kiwis amb cura i talleu-ne quatre rodelles de cadascun, de la part central i de gruix similar. Unteu amb mantega una dotzena de motlles de magdalena, de base una mica més gran que la rodella, i dipositeu-ne una a cadascun.
  2. Separeu clares i rovells i bateu els segons amb el sucre, fins que blanquegi. Incorporeu-hi la resta de mantega fosa, la nata i una mica de suc de llimona espremut i colat. Treballeu-ho un moment i afegiu-hi la farina, la Maizena, el llevat, un pessic de vainilla i un toc de sal. Barregeu-ho fins a tenir una mescla homogènia i incorporeu-hi les clares d’ou, muntades a punt de neu.
  3. Repartiu la pasta resultant en els motlles i coeu-los al forn calent, a 160 ºC, 40 min. Deixeu-los refredar. Desemmotlleu-los i presenteu-los de cap per avall, amb la rodella de kiwi a la vista.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 gen

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

19-20 gen

II Mostra Internacional de Pastisseria de Sant Vicenç dels Horts

Coincidint amb la 35a Mostra Comercial, Agrícola i Gastronòmica, Sant Vicenç dels Horts acull la...

19-20 gen

Festa de Sant Antoni d'Alcanar 2019

Alcanar és un dels molts municipis catalans que celebren la seva festa per Sant Antoni. El cap de setmana...

20 gen

Fira del Fesol 2019

A Catalunya, per Sant Antoni se celebren moltes fires, i una de les més destacades és la de Santa Pau,...

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto