Consells de cuina La Vanguardia

He estat dubtant si posar o no la recepta, ja que aquest pastís és d’aquells que us faran quedar com uns autèntics pastissers fins que expliques el fàcil que és. Llavors, els “Oh!” d’admiració es converteixen en “Ah!, això també ho sé fer jo!”. En aquest cas us recomano seguir el consell que sempre dóna la Mireia Carbó: no explicar mai com és de fàcil de fer. És com si un mag expliqués el truc que hi ha darrere un número de màgia…

El pastís s’empassa xuclant, té el punt just de dolçor, és lleuger, amb un toc de rom molt encertat i uns entrebancs de fruita tropical molt originals. FEU-LO!

Preparació

  1. Talleu els melindros a daus i mulleu-los amb el rom.
  2. Prepareu el flam com indica el paquet. Quan bulli la llet, aparteu-la del foc, afegiu-hi la Nutella i barregeu-ho bé.
  3. Incorporeu-hi els melindros i la fruita seca. Aboqueu-ho dins un motlle caramel·litzat (si és de silicona no cal) i deixeu-ho quallar a la nevera unes 4 h.
  4. Desemmotlleu-ho girant el motlle cap per avall, decoreu-ho i serviu-ho fresc.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

25 mai - 22 jun

VII Jornades gastronòmiques del llagostí

Al vapor, amb arròs, en el carpaccio, a les croquetes, a l'amanida i de moltes més maneres podeu gaudir...

22 jun

VII Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava als mercats de Barcelona

El Mercat de Sant Antoni donarà el tret de sortida, el dia 22 de juny, a la setena edició de Revetlles...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto