Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu els melindros a daus i mulleu-los amb el rom.
  2. Prepareu el flam com indica el paquet. Quan bulli la llet, aparteu-la del foc, afegiu-hi la Nutella i barregeu-ho bé.
  3. Incorporeu-hi els melindros i la fruita seca. Aboqueu-ho dins un motlle caramel·litzat (si és de silicona no cal) i deixeu-ho quallar a la nevera unes 4 h.
  4. Desemmotlleu-ho girant el motlle cap per avall, decoreu-ho i serviu-ho fresc.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: