Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Talleu el greix del magret a tires allargades i molt fines. Amb l’ajuda d’una agulla d’entatxonar, feu unes incisions al rodó i introduïu-hi el greix.
  2. Salpebreu-lo i poseu-lo al forn, preescalfat a 220 ºC, en una safata, amb un raig d’oli d’oliva, l’anís estrellat, la canyella i escalunyes tallades a la juliana. Rostiu-ho 15-20 min (el temps final dependrà de la mida del rodó, que ha de quedar ben rostit però cru al centre).
  3. Ofegueu les cebes de platillo amb la patata, tallada a la mateixa grandària que les cebes tendres, en un cassó a foc lent, amb un rajolí d’oli i una branqueta de romaní. Quan les patates comencin a daurar-se, afegiu-hi una nou de mantega i una culleradeta de sucre, i deixeu-ho coure a foc molt lent, uns 5 min. Retireu-ho del foc i deixeu-ho reposar, tapat, perquè s’acabin de coure amb la seva calor.
  4. Un cop rostit el rodó, retireu-lo de la safata i afegiu un bon got de vi negre a la safata, per recuperar els sucs de la carn. Deixeu-ho reduir a foc lent fins que la salsa s’espesseixi.
  5. Serviu el rodó tallat a medallons, amb les cebes tendres i les patates amb romaní, i acompanyeu-ho amb la salsa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 jun

El Masnou, Terra de Mar

Edificis modernistes, una casa d'indians molt singular, llegendes i una munió de vivències configuren...

26 jun

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

27 jun

VII Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava als mercats de Barcelona

El Mercat de Sant Antoni donarà el tret de sortida, el dia 22 de juny, a la setena edició de Revetlles...

28 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto