Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al cruixent de cafè: per fer almívar 2:1, poseu el doble de sucre que d'aigua en un cassó al foc. Quan bulli, remeneu-ho i refredeu-ho. Peseu-ne els 40 g de la recepta.
  2. Barregeu tots els ingredients del cruixent i reserveu-ho 15 min a la nevera.
  3. Amb l'ajuda d'una mànega de pastisseria, traceu fines línies sobre un 'silpad' o paper de forn i coeu-ho 5 min a 170 ºC.
  4. Abans no es refredi, i ajudant-vos d'una espàtula, desenganxeu les línies i doneu-los la forma desitjada.
  5. Per als albercocs: talleu els albercocs en sis trossos cadascun.
  6. En una paella, feu un caramel daurat amb el sucre. Incorporeu-hi la mantega, els albercocs i el pebre negre. Salteu-ho 1 min.
  7. Serviu els albercocs amb el cruixent de cafè al damunt.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: