Troba la teva recepta

Preparació

  1. Foneu la mantega i, millor, clarifiqueu-la.
  2. Piqueu els fruits secs i barregeu-los amb el sucre, la canyella i el clau d’olor.
  3. Esteneu una làmina de pasta fil·lo i pinteu-la amb mantega. Poseu una segona capa de pasta fil·lo i torneu-la a pintar amb mantega.
  4. Repartiu-hi per sobre els fruits secs deixant tot un dit de marge al voltant. Doblegueu aquest marge i tapeu tota la superfície amb una làmina de pasta fil·lo pintada amb mantega. Poseu una segona capa de pasta fil·lo.
  5. Enrotlleu-ho tot, pinteu la superfície amb més mantega i talleu-ne rodanxes de 2 cm de gruix. Esteneu les rodanxes sobre una safata de forn i coeu-ho a 180 ºC fins que es dauri.
  6. Per a l’almívar, poseu en un cassó al foc la mel, el suc de llimona i l’aigua. Quan arrenqui el bull, deixeu-ho un parell de minuts fins que agafi consistència. Deixeu-ho refredar.
  7. Banyeu els saragli just sortir del forn, amb els pastissets encara calents. Deixeu-los refredar i ja es poden servir.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 mar

Busquem l''Homo alimentarius'

Els dissabtes i diumenges, a les 13 h, Món Sant Benet estrena una activitat nova per trobar l’'Homo...

23 mar

Jornada d'observació del Plor de la Vinya

A mitjan març, la vida torna al Penedès i es pot observar un fenomen curt però interessant a les...

23 mar

Visita als Jardins de la Serreta i taller de planter

Els jardins de la Serreta són una finca al bell mig de Collserola on es treballa el conreu d’hortalisses...

08-24 mar

7è Encarxofa't

A Cambrils, al març, ens conviden a assaborir les seves carxofes, un producte de l’horta cambrilenca...

Portada CUINA 225

COM A CASA! POSEM COPENHAGUEN A TAULA

  • Celebrem els 18 anys del CUINA!
  • Una arrosseria bistronòmica (i més)

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto