Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per als savarins: barregeu la farina amb la sal, el sucre i el llevat. Afegiu-hi els ous d'un en un. Treballeu la massa fins que es desprengui de les parets del recipient. 
  2. Afegiu-hi la mantega a punt de pomada i continueu-ho mesclant. Ompliu els motlles amb una tira de massa de savarín i deixeu-ho fermentar (més o menys 1 h). Coeu-ho a 180 ºC. 
  3. Per a l’almívar: poseu a bullir tots els ingredients.
  4. Per al caramel: feu bullir el vinagre i el sucre. Reduïu-ho a un terç. 
  5. Muntatge: emplateu el savarín en un plat fondo. Poseu-hi al damunt el gelat de marc de cava amb una mànega de pastisseria. Col·loqueu els maduixots i el vinagre al costat del savarín.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

28 nov

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

Portada Cuina 245

NADAL KM 0. PASSAREM LES FESTES MÉS A PROP QUE MAI!

  • Tot el que et cal per ser un 'foodie' de debò
  • Eric Ortuño

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto