Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per als savarins: barregeu la farina amb la sal, el sucre i el llevat. Afegiu-hi els ous d'un en un. Treballeu la massa fins que es desprengui de les parets del recipient. 
  2. Afegiu-hi la mantega a punt de pomada i continueu-ho mesclant. Ompliu els motlles amb una tira de massa de savarín i deixeu-ho fermentar (més o menys 1 h). Coeu-ho a 180 ºC. 
  3. Per a l’almívar: poseu a bullir tots els ingredients.
  4. Per al caramel: feu bullir el vinagre i el sucre. Reduïu-ho a un terç. 
  5. Muntatge: emplateu el savarín en un plat fondo. Poseu-hi al damunt el gelat de marc de cava amb una mànega de pastisseria. Col·loqueu els maduixots i el vinagre al costat del savarín.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: