Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escorreu el mango i reserveu l’almívar. Col·loqueu la base de pa de pessic al fons d’un motlle desemmotllable i humitegeu-lo bé amb part de l’almívar reservat.
  2. Escalfeu en un cassó el suc de llimona, el sucre i el iogurt. Quan estigui a punt de bullir, afegiu-hi la gelatina de llimona i remeneu-ho fins que quedi ben dissolta. Afegiu-hi el mango escorregut i tritureu-ho amb el túrmix. Deixeu refredar la mescla fins a temperatura ambient.
  3. A part, semimunteu la nata i afegiu-la amb moviments suaus a la barreja ja temperada. Aboqueu-ho sobre la base de pa de pessic i reserveu-ho a la nevera fins que qualli.
  4. Amb l’almívar reservat, feu la capa de gelatina de sobre: calculeu les làmines de gelatina exactes en funció de la quantitat d’almívar que hagi sobrat (són unes 3 per 250 ml de suc).
  5. Rehidrateu la gelatina en aigua freda. Escalfeu part de l’almívar i dissoleu-hi la gelatina escorreguda. Barregeu-ho amb la resta de l’almívar i aboqueu-ho sobre el pastís ja quallat. Torneu-ho a reservar a la nevera per tal que qualli la capa de sobre.
  6. Desemmotlleu-ho, decoreu-ho i serviu-ho ben fresquet de la nevera.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

26 set

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

27 set

Tastos al celler Albet i Noya

Els diumenges d’agost i setembre, el celler ofereix Tastos Varietals on cada dia es tractarà una...

30 set

Tallers gastronòmics de tardor al CC Sagrada Família

La temporada de tardor dels tallers del Centre Cívic Sagrada Família, de Barcelona, arriba carregada...

18 set - 04 oct

11a Mostra de Cuina Menorquina

Fins al 4 d'octubre, una vintena de restaurants de Menorca participen en la Mostra de Cuina Menorquina 2020....

Portada Cuina 243

PANS FÀCILS PER FER A CASA

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Pere Venturós

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto