Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escorreu el mango i reserveu l’almívar. Col·loqueu la base de pa de pessic al fons d’un motlle desemmotllable i humitegeu-lo bé amb part de l’almívar reservat.
  2. Escalfeu en un cassó el suc de llimona, el sucre i el iogurt. Quan estigui a punt de bullir, afegiu-hi la gelatina de llimona i remeneu-ho fins que quedi ben dissolta. Afegiu-hi el mango escorregut i tritureu-ho amb el túrmix. Deixeu refredar la mescla fins a temperatura ambient.
  3. A part, semimunteu la nata i afegiu-la amb moviments suaus a la barreja ja temperada. Aboqueu-ho sobre la base de pa de pessic i reserveu-ho a la nevera fins que qualli.
  4. Amb l’almívar reservat, feu la capa de gelatina de sobre: calculeu les làmines de gelatina exactes en funció de la quantitat d’almívar que hagi sobrat (són unes 3 per 250 ml de suc).
  5. Rehidrateu la gelatina en aigua freda. Escalfeu part de l’almívar i dissoleu-hi la gelatina escorreguda. Barregeu-ho amb la resta de l’almívar i aboqueu-ho sobre el pastís ja quallat. Torneu-ho a reservar a la nevera per tal que qualli la capa de sobre.
  6. Desemmotlleu-ho, decoreu-ho i serviu-ho ben fresquet de la nevera.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: