Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Sopa freda de xocolata blanca amb crostons cruixents i gelat de torró
Sopa freda de xocolata blanca amb crostons cruixents i gelat de torró Gemma Clofent
  1. Per a la sopa: piqueu la xocolata. Escalfeu l’aigua i aboqueu-la sobre la xocolata. Remeneu-ho i refredeu-ho a la nevera.
  2. Peleu la pinya i coeu-la sencera juntament amb l’aigua, el sucre i el safrà. Deixeu-ho refredar.
  3. Talleu el pa a dauets, empolseu-los amb sucre de llustre i coeu-los al forn a 180 ºC fins que agafin color.
  4. Talleu una rodanxa de pinya a dauets de la mateixa mida que el pa.
  5. Serviu les postres amb el gelat i els crostons al plat i la sopa en una gerra a part.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 268

UN TAST DE PRIMAVERA. 40 PROPOSTES PER ASSABORIR EL BON TEMPS

  • Idees per a les sobretaules més gurmets
  • Àlex Montiel

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto