Consells de cuina La Vanguardia

La sopa de xocolata té tots els ingredients d’una recepta made by ©Mireia Carbó: original, senzilla, gens embafadora, 'resultona' i boníssima! A casa ha triomfat: la combinació de textures, temperatures i sabors queda fantàsticament bé, i té una preparació facilíssima. El toc del safrà queda deliciós, i el gelat de torró és ideal com a postres de Nadal. Feu-les!

Preparació

Sopa freda de xocolata blanca amb crostons cruixents i gelat de torró
Sopa freda de xocolata blanca amb crostons cruixents i gelat de torró Gemma Clofent
  1. Per a la sopa: piqueu la xocolata. Escalfeu l’aigua i aboqueu-la sobre la xocolata. Remeneu-ho i refredeu-ho a la nevera.
  2. Peleu la pinya i coeu-la sencera juntament amb l’aigua, el sucre i el safrà. Deixeu-ho refredar.
  3. Talleu el pa a dauets, empolseu-los amb sucre de llustre i coeu-los al forn a 180 ºC fins que agafin color.
  4. Talleu una rodanxa de pinya a dauets de la mateixa mida que el pa.
  5. Serviu les postres amb el gelat i els crostons al plat i la sopa en una gerra a part.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

25 mai - 22 jun

VII Jornades gastronòmiques del llagostí

Al vapor, amb arròs, en el carpaccio, a les croquetes, a l'amanida i de moltes més maneres podeu gaudir...

22 jun

VII Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava als mercats de Barcelona

El Mercat de Sant Antoni donarà el tret de sortida, el dia 22 de juny, a la setena edició de Revetlles...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto