Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al crumble: trossegeu i pasteu els ingredients amb les mans fins aconseguir trossos de mides diferents. Fornegeu-los a 180 °C en una safata folrada amb paper de forn fins que adquireixin un color daurat. Deixeu-ho refredar.
  2. En una cassola, coeu a foc lent les pomes amb els altres ingredients fins que quedin tendres. Deixeu-ho que es refredi.
  3. Per a la crema: barregeu el iogurt amb l'interior de la beina de vainilla i la mel fins a obtenir una massa homogènia.
  4. Ompliu els gotets disposant-ne capes alternes de crema, pomes i crumble. Remateu el got amb una capa de crumble ben cruixent. Acabeu-ho amb fulles de menta fresca i fruites del bosc, i serviu-ho de seguida.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 268

UN TAST DE PRIMAVERA. 40 PROPOSTES PER ASSABORIR EL BON TEMPS

  • Idees per a les sobretaules més gurmets
  • Àlex Montiel

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto