Troba la teva recepta

El suflé que va fer el xef Luciano del Club Social Caprabo era un plat salat. Va utilitzar el formatge tradicional, però va aconsellar que el provéssim amb el de salmó o el de formatge blau. Ha de quedar boníssim! Jo he adaptat la seva recepta en una versió dolça i el resultat és fantàstic: el formatge substitueix la base de beixamel típica del suflé, cosa que simplifica molt la recepta. Això sí, com sempre, són unes postres que cal servir al moment, ja que tot just sortir del forn ja es començar a desinflar… Tebi, flonjo, esponjós, amb molt gust de formatge i una aroma lleugera de llimona i anís. Ens ha encantat!

Preparació

  1. Barregeu amb el túrmix tots els ingredients excepte les clares. Munteu les clares a punt de neu i afegiu-les amb suavitat a la mescla anterior.
  2. Repartiu-ho dins de motlles individuals de suflé ben untats amb mantega i farina i coeu-ho 12 min a 200 ºC, amb el forn ja escalfat.
  3. Serviu-ho immediatament.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

08-24 mar

7è Encarxofa't

A Cambrils, al març, ens conviden a assaborir les seves carxofes, un producte de l’horta cambrilenca...

24 mar

Fira del Cítric de Xerta

Des de 2009 les poblacions de la comarca del Baix Ebre, un territori amb llarga tradició de cultiu d’arbres...

14-24 mar

2n Festival Gastronòmic Passeig de Gourmets

Del 14 al 24 de març, Passeig de Gourmets obre les portes als 18 restaurants que participen en la segona edició...

26 mar

Taller sobre els fonaments de la cuina: els llegums

Parlareu de l'àmplia varietat de llegums que tenim al nostre abast a l'hora de comprar i cuinar. Us Explicaran...

Portada CUINA 225

COM A CASA! POSEM COPENHAGUEN A TAULA

  • Celebrem els 18 anys del CUINA!
  • Una arrosseria bistronòmica (i més)

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto