Troba la teva recepta

El suflé que va fer el xef Luciano del Club Social Caprabo era un plat salat. Va utilitzar el formatge tradicional, però va aconsellar que el provéssim amb el de salmó o el de formatge blau. Ha de quedar boníssim! Jo he adaptat la seva recepta en una versió dolça i el resultat és fantàstic: el formatge substitueix la base de beixamel típica del suflé, cosa que simplifica molt la recepta. Això sí, com sempre, són unes postres que cal servir al moment, ja que tot just sortir del forn ja es començar a desinflar… Tebi, flonjo, esponjós, amb molt gust de formatge i una aroma lleugera de llimona i anís. Ens ha encantat!

Preparació

  1. Barregeu amb el túrmix tots els ingredients excepte les clares. Munteu les clares a punt de neu i afegiu-les amb suavitat a la mescla anterior.
  2. Repartiu-ho dins de motlles individuals de suflé ben untats amb mantega i farina i coeu-ho 12 min a 200 ºC, amb el forn ja escalfat.
  3. Serviu-ho immediatament.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 gen

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

19-20 gen

II Mostra Internacional de Pastisseria de Sant Vicenç dels Horts

Coincidint amb la 35a Mostra Comercial, Agrícola i Gastronòmica, Sant Vicenç dels Horts acull la...

19-20 gen

Festa de Sant Antoni d'Alcanar 2019

Alcanar és un dels molts municipis catalans que celebren la seva festa per Sant Antoni. El cap de setmana...

20 gen

Fira del Fesol 2019

A Catalunya, per Sant Antoni se celebren moltes fires, i una de les més destacades és la de Santa Pau,...

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto