Consells de cuina La Vanguardia

El suflé que va fer el xef Luciano del Club Social Caprabo era un plat salat. Va utilitzar el formatge tradicional, però va aconsellar que el provéssim amb el de salmó o el de formatge blau. Ha de quedar boníssim! Jo he adaptat la seva recepta en una versió dolça i el resultat és fantàstic: el formatge substitueix la base de beixamel típica del suflé, cosa que simplifica molt la recepta. Això sí, com sempre, són unes postres que cal servir al moment, ja que tot just sortir del forn ja es començar a desinflar… Tebi, flonjo, esponjós, amb molt gust de formatge i una aroma lleugera de llimona i anís. Ens ha encantat!

Preparació

  1. Barregeu amb el túrmix tots els ingredients excepte les clares. Munteu les clares a punt de neu i afegiu-les amb suavitat a la mescla anterior.
  2. Repartiu-ho dins de motlles individuals de suflé ben untats amb mantega i farina i coeu-ho 12 min a 200 ºC, amb el forn ja escalfat.
  3. Serviu-ho immediatament.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 jun

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

25 mai - 22 jun

VII Jornades gastronòmiques del llagostí

Al vapor, amb arròs, en el carpaccio, a les croquetes, a l'amanida i de moltes més maneres podeu gaudir...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto