Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una cassola grossa, feu un caramel amb el sucre i la mantega. Quan agafi un color ros, afegiu-hi la vainilla i les pomes tallades a làmines ben fines. Doneu-hi un parell de voltes per tal que les pomes quedin ben barrejades amb el caramel i coeu-les uns 5 min.
  2. Distribuïu la poma dins uns motlles individuals tipus flameres i cobriu cada motlle amb un disc de massa brisa, tallat a la mida del motlle.
  3. Coeu-ho al forn a 180 ºC fins que la massa sigui ben daurada, uns 25 min.
  4. Quan sigui tebi, desemmotlleu-lo capgirant els motlles per tal que la brisa quedi a la base del Tatin.
  5. Serviu-lo tebi acompanyat de nata líquida mig muntada.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 280

A PUNT PER A LA NIT MÉS CURTA!

  • Plats del mes
  • Àngel Esteve

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: