Troba la teva recepta

Preparació

  1. En una cassola grossa, feu un caramel amb el sucre i la mantega. Quan agafi un color ros, afegiu-hi la vainilla i les pomes tallades a làmines ben fines. Doneu-hi un parell de voltes per tal que les pomes quedin ben barrejades amb el caramel i coeu-les uns 5 min.
  2. Distribuïu la poma dins uns motlles individuals tipus flameres i cobriu cada motlle amb un disc de massa brisa, tallat a la mida del motlle.
  3. Coeu-ho al forn a 180 ºC fins que la massa sigui ben daurada, uns 25 min.
  4. Quan sigui tebi, desemmotlleu-lo capgirant els motlles per tal que la brisa quedi a la base del Tatin.
  5. Serviu-lo tebi acompanyat de nata líquida mig muntada.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 mai

Taller 'Cuina vietnamita'

Us agrada la cuina vietnamita? No es tracta només d'una gastronomia exòtica i interessant, també...

21 mai

Passeig per les vinyes catalanes

Els vins són un dels productes estrella de les terres catalanes, per això es tracta d'un producte preuat...

22 mai

Taller 'Cuina fàcil de primavera'

Les noves temporades s'han d'aprofitar per cuinar noves receptes o per tornar a plats deliciosos que trobàvem...

23 mai

Taller 'Aperitius amb peix'

És conegut que el peix és un dels aliments amb més proteïnes, de tal manera que s'ha d'incloure...

Portada 227

ESPÀRRECS: 100% PRIMAVERA

  • Fer voltes de cargol
  • L’Ovni troba qui el comprengui

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto