Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la pasta brisa: barregeu la farina i la mantega fins que els dos ingredients estiguin ben integrats. Ajunteu-hi el sucre i després l’ou, sense treballar-ho gaire, però que quedi una massa compacta. Si aquesta queda massa dura, s’hi pot afegir una mica d’aigua. Tapeu amb film transparent, deixeu-ho reposar 1 h a la nevera.
  2. Per a les pomes: en un motlle de pastís de 20 cm que pugui anar al forn, poseu-hi el sucre, la mantega i l’aigua. Deixeu-ho bullir fins que aconseguiu un caramel de color suau. Peleu les pomes i traieu-ne el cor. Talleu-les a rodanxes de 3 mm de gruix i col·loqueu-les dintre del motlle. Amb un corró esteneu la pasta brisa i poseu-la per sobre del motlle omplert amb la poma i cobriu-lo. Coeu-lo al forn 1 h a 150 ºC. Un cop cuit, desemmotlleu-lo i pinteu-lo amb la gelatina. Us recomanem de presentar-lo calent acompanyat amb nata líquida.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto