Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una batedora, bateu els rovells d'ou amb el sucre fins que doblin el volum.
  2. Afegiu-hi la pela ratllada de dues llimones i la pasta pura de festuc. Barregeu-ho suaument fins a integrar tots els ingredients.
  3. Afegiu-hi el mascarpone i continueu batent-ho.
  4. Afegiu-hi la nata i bateu-ho amb més potència, fins que la barreja agafi una textura més etèria.
  5. Reserveu la barreja a la nevera, dins d'una mànega de pastisseria.
  6. Prepareu el cafè i deixeu-lo refredar. Afegiu-hi un rajolí de rom o un altre licor que us agradi.
  7. Mulleu-hi els melindros, sense que es trenquin, però que quedin ben xops. Poseu-los en un plat i cobriu-los amb la crema.
  8. Escampeu-hi cacau en pols per sobre i deixeu-ho refredar 4 h a la nevera.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: