Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Talleu el brioix a rectangles grossos i marineu-lo amb una barreja feta amb llet, ous, crema de llet, crema de whisky i sucre, fins que estiguin ben amarats. Seguidament, daureu-los en una paella amb una mica de mantega i sucre.
  2. Escaldeu les taronges tallades en 5 trossos i amb pell en aigua bullent cinc cops per treure’n l’amargor. Feu-les bullir en aigua amb sucre 1 h a foc molt suau.
  3. Per a la crema d’ametlles: poseu tots els ingredients al foc fins que arrenquin el bull i, seguidament, retireu-los i deixeu-los refredar.
  4. Muntatge: repartiu la crema d’ametlles; al damunt, la torrada ben calenta i molt cruixent per fora, uns tallets de taronja, i, finalment, un bon gelat de Xixona.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 jun

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

25 mai - 22 jun

VII Jornades gastronòmiques del llagostí

Al vapor, amb arròs, en el carpaccio, a les croquetes, a l'amanida i de moltes més maneres podeu gaudir...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto