Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En un cassó poseu la llet, el sucre, la branca de canyella i les pells de llimona i taronja, procurant que no tinguin la part blanca perquè no amarguegin.
  2. Deixeu que la llet arrenqui el bull. Aparteu-la del foc i deixeu que es refredi.
  3. Talleu el pa a llesques més aviat gruixudes i disposeu-les sobre una safatat fonda.
  4. Aboqueu sobre el pa la llet colada i deixeu que les llesques absorbeixin bé la llet. Amb uns 10 min és més que suficient.
  5. Traieu les llesques de pa de la llet, passeu-les per ou batut i fregiu-les en abundant oli d'oliva arbequina. Jo les cuino de 3 en 3 per controlar millor la temperatura de l'oli.
  6. Un cop fregides, poseu-les sobre paper absorbent i finalment arrebosseu-les en sucre, al qual hi haureu posat una mica de canyella.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: