Troba la teva recepta

Preparació

  1. En un cassó poseu la llet, el sucre, la branca de canyella i les pells de llimona i taronja, procurant que no tinguin la part blanca perquè no amarguegin.
  2. Deixeu que la llet arrenqui el bull. Aparteu-la del foc i deixeu que es refredi.
  3. Talleu el pa a llesques més aviat gruixudes i disposeu-les sobre una safatat fonda.
  4. Aboqueu sobre el pa la llet colada i deixeu que les llesques absorbeixin bé la llet. Amb uns 10 min és més que suficient.
  5. Traieu les llesques de pa de la llet, passeu-les per ou batut i fregiu-les en abundant oli d'oliva arbequina. Jo les cuino de 3 en 3 per controlar millor la temperatura de l'oli.
  6. Un cop fregides, poseu-les sobre paper absorbent i finalment arrebosseu-les en sucre, al qual hi haureu posat una mica de canyella.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22 nov - 09 des

QuintoTapa Corbera de Llobregat 2018

Els del QuintoTapa aterren per primera vegada a Corbera de Llobregat! Per tirar endavant la iniciativa, l’Ajuntament...

16 nov - 09 des

Jornades Gastronòmiques dels Ranxets 2018 a Torredembarra

Tornen un altre cop les Jornades Gastronòmiques dels Ranxets a Torredembarra. Enguany, 14 restaurants participen...

09 des

Tallers de dolços de Nadal

Poques persones gaudeixen més de les festes de Nadal que els més petits de casa. A l’emoció...

11 nov - 09 des

Diada i Jornades del Llagostí 2018

De l’11 de novembre al 9 de desembre se celebra una nova edició de les Jornades Gastronòmiques...

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto