Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escalfeu el sucre, la nata i la llet en pols fins que quedi un almívar homogeni i sense grumolls.
  2. Aparteu-ho del foc, aboqueu-hi l’ametlla en pols i barregeu-ho. Incorporeu-hi les nous i barregeu-ho.
  3. Aboqueu la barreja dins un motlle de torró (de 8 x 22 x 3 cm) folrat amb paper de forn i empolsat amb canyella en pols.
  4. Poseu-hi un pes a sobre i deixeu-ho reposar un dia a la nevera.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: