Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escalfeu el sucre, la nata i la llet en pols fins que quedi un almívar homogeni i sense grumolls.
  2. Aparteu-ho del foc, aboqueu-hi l’ametlla en pols i barregeu-ho. Incorporeu-hi les nous i barregeu-ho.
  3. Aboqueu la barreja dins un motlle de torró (de 8 x 22 x 3 cm) folrat amb paper de forn i empolsat amb canyella en pols.
  4. Poseu-hi un pes a sobre i deixeu-ho reposar un dia a la nevera.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 291

ELS PLATS DEL TEU ESTIU

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Els Subirós

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: