Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Aquest torró és tendència perquè és 'Phat fats', és a dir, està elaborat amb greixos que són saludables per al nostre organisme.

 

Preparació

  1. Foneu la xocolata blanca a una temperatura entre els 40 i els 45 ºC.
  2. Reduïu la temperatura a 25 o 26 ºC i torneu, una altra vegada, a recuperar la temperatura de 27 o 28 ºC, que serà la temperatura òptima de la xocolata.
  3. Aboqueu la xocolata en un motlle i incorporeu-hi els festucs i les làmines de taronja confitada.
  4. Deixeu cristal·litzar la xocolata. 
  5. Serviu el torró i talleu-lo de la forma desitjada.

 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 268

UN TAST DE PRIMAVERA. 40 PROPOSTES PER ASSABORIR EL BON TEMPS

  • Idees per a les sobretaules més gurmets
  • Àlex Montiel

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto