Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Aquest torró és tendència perquè és 'Phat fats', és a dir, està elaborat amb greixos que són saludables per al nostre organisme.

 

Preparació

  1. Foneu la xocolata blanca a una temperatura entre els 40 i els 45 ºC.
  2. Reduïu la temperatura a 25 o 26 ºC i torneu, una altra vegada, a recuperar la temperatura de 27 o 28 ºC, que serà la temperatura òptima de la xocolata.
  3. Aboqueu la xocolata en un motlle i incorporeu-hi els festucs i les làmines de taronja confitada.
  4. Deixeu cristal·litzar la xocolata. 
  5. Serviu el torró i talleu-lo de la forma desitjada.

 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: