Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Bateu amb les varetes elèctriques del túrmix la mantega amb el sucre. Ha de quedar ben esponjós i de color blanc.
  2. Encara amb les varetes elèctriques, afegiu-hi els ous d'un en un, integrant bé cada ou abans d’afegir el següent.
  3. A mà, afegiu la farina tamisada, el llevat i la farina d’ametlla, amb moviments suaus per no perdre l’emulsió. Afegiu-hi les fruites confitades a trossets.
  4. Aboqueu-ho dins un motlle untat amb mantega i farina. Coeu-ho a 170 ºC durant 1 h, aproximadament (punxeu-ho amb un escuradents per comprovar la cocció).
  5. Opcionalment, just sortir del forn, aboqueu-hi una copa de brandi per sobre de tot el cake.
  6. Deixeu-ho refredar i guardeu-ho ben tapat a la nevera, millor si pot reposar 3 o 4 dies a la nevera.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: