Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Bateu amb les varetes elèctriques del túrmix la mantega amb el sucre. Ha de quedar ben esponjós i de color blanc.
  2. Encara amb les varetes elèctriques, afegiu-hi els ous d'un en un, integrant bé cada ou abans d’afegir el següent.
  3. A mà, afegiu la farina tamisada, el llevat i la farina d’ametlla, amb moviments suaus per no perdre l’emulsió. Afegiu-hi les fruites confitades a trossets.
  4. Aboqueu-ho dins un motlle untat amb mantega i farina. Coeu-ho a 170 ºC durant 1 h, aproximadament (punxeu-ho amb un escuradents per comprovar la cocció).
  5. Opcionalment, just sortir del forn, aboqueu-hi una copa de brandi per sobre de tot el cake.
  6. Deixeu-ho refredar i guardeu-ho ben tapat a la nevera, millor si pot reposar 3 o 4 dies a la nevera.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 283

TRENQUEM ELS MENÚS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Joan Capilla

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: