Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Amb les varetes elèctriques, bateu la mantega i el sucre fins que quedi una crema homogènia.
  2. Incorporeu-hi l’ou i bateu-ho fins que s’integri bé.
  3. Incorporeu-hi la meitat de la farina, amb la sal i les espècies. Incorporeu-hi la llet i, després, la resta de la farina. Pot ser que necessiti una mica més de llet.
  4. Separeu la massa en dues o tres parts, emboliqueu-les amb film i reserveu-les a la nevera un parell d’hores.
  5. Estireu la massa amb un corró entre dos papers de forn, a un gruix de 4 mm. Reserveu la massa estirada al congelador.
  6. Ben congelada, talleu les galetes rectangulars, amb l’ajut d’un regle i un ganivet. Reserveu les galetes tallades al congelador.
  7. Escalfeu el forn a 180 ºC i coeu les galetes directament congelades uns 12-15 min.
  8. Deixeu-les refredar sobre una reixeta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

Aquesta setmana

12 jun

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

Portada Cuina 250

DESCOBRIM ELS 20 XEFS DE LA CUINA CATALANA QUE VE

  • Tendències
  • Carme Ruscalleda i Raül Balam

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 44,50€ (25% descompte)

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto