Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Amb les varetes elèctriques, bateu la mantega i el sucre fins que quedi una crema homogènia.
  2. Incorporeu-hi l’ou i bateu-ho fins que s’integri bé.
  3. Incorporeu-hi la meitat de la farina, amb la sal i les espècies. Incorporeu-hi la llet i, després, la resta de la farina. Pot ser que necessiti una mica més de llet.
  4. Separeu la massa en dues o tres parts, emboliqueu-les amb film i reserveu-les a la nevera un parell d’hores.
  5. Estireu la massa amb un corró entre dos papers de forn, a un gruix de 4 mm. Reserveu la massa estirada al congelador.
  6. Ben congelada, talleu les galetes rectangulars, amb l’ajut d’un regle i un ganivet. Reserveu les galetes tallades al congelador.
  7. Escalfeu el forn a 180 ºC i coeu les galetes directament congelades uns 12-15 min.
  8. Deixeu-les refredar sobre una reixeta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: