CUINA.CAT
28/12/2023Us proposem entrants, primers, segons i postres per donar la benvinguda més saborosa al 2024!
Canelons cruixents de brandada de bacallà
Aquests canelons no són tan feixucs com els clàssics de Nadal perquè substiueixen la carn pel bacallà i, a més, no tenen beixamel, sinó samfaina. Així que són ideals per preparar-los si voleu fer un aperitiu ben complet.
Mossegades de bistec tàrtar Becky Lawton
Per als qui us agrada la carn crua de totes maneres, no podreu deixar de picar aquestes mossegades de tàrtar. Són delicades i les salses de mostassa, Perrins i les gotes de tabasco aporten un sabor predominant.
Raviolis de remolatxa farcits de mató ecològic Becky Lawton
La tècnica per fer aquests raviolis és complexa, però si els feu una vegada us en demanaran més i no tindreu més remei que aprendre-la!
Ous de guatlla sobre xampinyons farcits d'arròs
Aquests ous de guatlla són vistosos i no passaran desapercebuts a taula. Així que cuineu-ne de més perquè atrauran totes les mirades. A part de ser vistosos, també són boníssims! Us animeu a tastar-los?
Xips de carxofa amb curri i herbes Becky Lawton
Creieu que les xips no podien ser saludables? Doncs aquestes de carxofa són molt nutritives! Si prepareu un pica-pica per Cap d'Any, no oblideu d'afegir un bon bol d'aquestes! Volaran!
Cassoletes de poma, pera i formatge 'gruyère'
Poma, pera i formatge? Si ho ajunteu en una cassoleta com aquesta us sorprendrà el resultat. En podeu fer de petites individuals com la que proposa la recepta o una de gran fent una massa similar a la de la pizza.
Piruletes de plàtan amb xocolata i cruixent d'ametlles AJJ Estudi
Abans del raïm van les postres, les últimes de l'any. Si busqueu una opció ràpida i senzilla però vistosa, proveu de fer aquestes piruletes xocolateres. Podeu preparar-les amb els més menuts de la casa perquè aprenguin a menjar fruita d'una manera diferent!
Aspic de raïm
Dos dels productes típics de la nit de Cap d'Any són el raïm i el cava, i aquesta recepta els fusiona tots dos en un torró típic de Nadal. Tingueu cura a l'hora de manipular el raïm, ja que és un ingredient fràgil.
Pastís d'ametlles i raïm Becky Lawton
Aquest pastís d'ametlles i raïm podeu fer-lo servir per posar-hi els 12 grans de les campanades i, després, menjar-vos la base de pasta de full. Si voleu innovar, aquesta és una molt bona opció!
Tronc de Cap d'Any
Unes postres per encertar-la són aquestes de Remei Ribas farcides de confitura de taronja i recobertes amb xocolata negra.
Llegiu la recepta completa.
En vols més?
Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: