Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Hidrateu la gelatina en aigua freda. Escalfeu al microones una part del suc i dissoleu-hi la gelatina hidratada i escorreguda. Incorporeu-hi la resta del suc i barregeu-ho bé. Repartiu el suc a la base de les copes i reserveu-ho a la nevera.
  2. Barregeu els ingredients de la teula i reserveu-ho 30 min a la nevera. Repartiu porcions de massa sobre una safata de forn coberta amb paper de forn. Escampeu-les bé amb una cullera fins que quedin molt fines. Coeu-les 8 min a 170 ºC. Just sortir del forn, encara calentes, modeleu-les i talleu-les al gust.
  3. Talleu les fruites a daus petits. Repartiu-les per les copes i decoreu-ho amb una teula de sèsam. Serviu-ho immediatament.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada 253

ESPECIAL PANARRES! EL MÈTODE INFAL·LIBLE PER FER PA A CASA

  • Tot el que et cal per ser un 'foodie' de debò
  • Artur Martínez

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 44,50€ (25% descompte)

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto