Troba la teva recepta

Preparació

  1. Foneu la mantega.
  2. Piqueu les nous ben fines i barregeu-les amb el sucre, la canyella i el clau d’olor.
  3. Esteneu una làmina de pasta fil·lo i pinteu-la amb mantega amb l’ajut d’un pinzell. Poseu una segona capa de pasta fil·lo. Repartiu-hi per sobre una part de la barreja de nous. Cobriu-ho amb tres capes de pasta fil·lo, totes pintades amb mantega. Torneu a repartir-hi nous per sobre i repetiu el procés fins acabar les nous.
  4. Talleu les capes superiors a rombes i poseu-ho al forn a 220 ºC durant 10 min. Abaixeu la temperatura a 180 ºC i coeu-ho 20 min més.
  5. Mentrestant, prepareu un almívar amb la mel, el suc de llimona i l’aigua posant-ho tot en un cassó al foc. Quan arrenqui el bull, deixeu-ho un parell de minuts fins que agafi una mica de consistència. Deixeu-ho refredar.
  6. Traieu la baclaua del forn i pinteu-la amb l’almívar. Deixeu-la refredar i talleu-la seguint els rombes marcats.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

27 feb

Taller 'Cuina amb vegetals fermentats'

El dijous 27 de febrer, al Centre Cívic El Sortidor, es farà un taller de 18.30 a 21.30 h en què...

27 feb

Cicle de 8 sopars que fan la volta al món

El Restaurant Norai i CUINA organitzen un cicle de 8 sopars per commemorar la primera volta al món per part...

27 feb

Cuina vegetariana d'hivern Nou 2020

Sabíeu que la meitat del nostre plat sempre haurien de ser verdures? I que hauríem de reduir el consum...

01-28 feb

Jornades gastronòmiques 'Temps d'uriços'

Els eriçons de mar són uns dels productes que reben més noms diferents al nostre país. Depèn...

Portada 237 Neta

BACALLÀ FOODIE. MAI NO L'HAVÍEU CUINAT AIXÍ!

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Carlota Claver

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I DE REGAL EL NOU MITJÀ MULTIMEDIA APART + ULLERES VR

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto