Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Foneu la mantega.
  2. Piqueu les nous ben fines i barregeu-les amb el sucre, la canyella i el clau d’olor.
  3. Esteneu una làmina de pasta fil·lo i pinteu-la amb mantega amb l’ajut d’un pinzell. Poseu una segona capa de pasta fil·lo. Repartiu-hi per sobre una part de la barreja de nous. Cobriu-ho amb tres capes de pasta fil·lo, totes pintades amb mantega. Torneu a repartir-hi nous per sobre i repetiu el procés fins acabar les nous.
  4. Talleu les capes superiors a rombes i poseu-ho al forn a 220 ºC durant 10 min. Abaixeu la temperatura a 180 ºC i coeu-ho 20 min més.
  5. Mentrestant, prepareu un almívar amb la mel, el suc de llimona i l’aigua posant-ho tot en un cassó al foc. Quan arrenqui el bull, deixeu-ho un parell de minuts fins que agafi una mica de consistència. Deixeu-ho refredar.
  6. Traieu la baclaua del forn i pinteu-la amb l’almívar. Deixeu-la refredar i talleu-la seguint els rombes marcats.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 268

UN TAST DE PRIMAVERA. 40 PROPOSTES PER ASSABORIR EL BON TEMPS

  • Idees per a les sobretaules més gurmets
  • Àlex Montiel

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto