Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Barregeu la meitat de la llet condensada amb dos rovells d’ou i la ratlladura de la pell de les llimones. Afegiu 3 fulles de gelatina dissoltes en una mica de llet molt calenta. Afegiu-hi la meitat de la nata semimuntada i dues clares muntades a punt de neu. Barregeu-ho bé amb molt de compte per tal que no s’abaixi i aboqueu-ho al motlle. Deixeu el motlle a la nevera de forma inclinada per tal que la crema qualli en diagonal. Espereu com a mínim 2 h.
  2. Foneu la xocolata al microones amb 3 cullerades de llet. Afegiu-hi les 3 fulles de gelatina restants, també dissoltes amb una mica de llet calenta. A part, barregeu com abans la resta de la llet condensada amb dos rovells d’ou, afegiu-hi la xocolata tèbia i deixeu-ho refredar una mica. Afegiu-hi la resta de la nata semimuntada i les dues clares d’ou a punt de neu.
  3. Aboqueu-ho sobre la crema de llimona i deixeu-ho quallar a la nevera, ara ja en posició horitzontal.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 270

TORNEM A LA TERRA. RECONNECTEM AMB LES ARRELS!

  • Les últimes notícies per estar al dia

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto