Troba la teva recepta

Aprofitant que ara trobem maduixes fresques tot l’any, he fet aquestes postres força lleugeres i molt refrescants. L’acidesa de la maduixa queda compensada amb la dolçor de la crema catalana i es complementen del tot, sense que cap capa arribi a dominar sobre l’altra. Aquestes postres són de les que m’agraden a mi, no embafen, són fàcils de fer i quedes com un senyor.

Preparació

  1. Per a la bavaresa: poseu a escalfar la crema de llet. Un cop calenta, foneu-hi els fulls de gelatina prèviament hidratats amb aigua freda i barrejeu-hi el sucre, la polpa de maduixa i el vodka. Poseu-ho en copes i a refredar a la nevera.
  2. Per a la crema: infusioneu la canyella i la pell de llimona amb la llet. Quan sigui ben calenta, coleu-la. A part, barrejeu el sucre, els rovells d'ou i la Maizena. Quan bulli, barrejeu-ho tot. Remeneu-ho bé per tal que no quedin grumolls i deixeu-ho coure 30 s al foc perquè s'espesseixi.
  3. Un cop feta la crema, deixeu-la refredar una mica i aboqueu-la al damunt de la bavaresa de maduixes. Abans de servir-la, tiureu-hi sucre i cremeu-la.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

08-24 mar

7è Encarxofa't

A Cambrils, al març, ens conviden a assaborir les seves carxofes, un producte de l’horta cambrilenca...

24 mar

Fira del Cítric de Xerta

Des de 2009 les poblacions de la comarca del Baix Ebre, un territori amb llarga tradició de cultiu d’arbres...

14-24 mar

2n Festival Gastronòmic Passeig de Gourmets

Del 14 al 24 de març, Passeig de Gourmets obre les portes als 18 restaurants que participen en la segona edició...

26 mar

Taller sobre els fonaments de la cuina: els llegums

Parlareu de l'àmplia varietat de llegums que tenim al nostre abast a l'hora de comprar i cuinar. Us Explicaran...

Portada CUINA 225

COM A CASA! POSEM COPENHAGUEN A TAULA

  • Celebrem els 18 anys del CUINA!
  • Una arrosseria bistronòmica (i més)

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto