Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Preescalfeu al forn a 180 ºC.
  2. Poseu l'aigua al vas i les patates al cistell. Programeu 25 min, temperatura Varoma, velocitat 1.
  3. Traieu les patates i reserveu-les. Buideu el got i renteu-lo.
  4. Greixeu un motlle de 30 cm de diàmetre (o rectangular de 30 x 20 cm).
  5. Amb el got net i sec poseu la papallona a les ganivetes. Aboqueu-hi les clares i un pessic de sal, programeu 4 min, a velocitat 31/2.
  6. Poseu les clares en un bol gran i reserveu-les.
  7. Traieu la papallona i, sense rentar el got, poseu-hi els rovells, el sucre i les patates. Tritureu-ho programant 10 s, velocitat 4.
  8. Aboqueu-ho sobre les clares muntades a punt de neu i amb l'ajuda de l'espàtula barregeu-ho bé amb moviments envoltants de baix cap a dalt.
  9. Aboqueu-ho en el motlle preparat i fornegeu-ho durant 30 o 35 min.
  10. Sabreu que està ben cuit si en inserir una agulla al centre del pa de pessic aquesta surt seca.
  11. Després d'uns minuts, desemmotlleu-ho sobre una reixeta i deixeu-ho refredar. 
  12. Decoreu-ho empolsant-ho amb sucre de llustre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: