Troba la teva recepta

Preparació

  1. Preescalfeu al forn a 180 ºC.
  2. Poseu l'aigua al vas i les patates al cistell. Programeu 25 min, temperatura Varoma, velocitat 1.
  3. Traieu les patates i reserveu-les. Buideu el got i renteu-lo.
  4. Greixeu un motlle de 30 cm de diàmetre (o rectangular de 30 x 20 cm).
  5. Amb el got net i sec poseu la papallona a les ganivetes. Aboqueu-hi les clares i un pessic de sal, programeu 4 min, a velocitat 31/2.
  6. Poseu les clares en un bol gran i reserveu-les.
  7. Traieu la papallona i, sense rentar el got, poseu-hi els rovells, el sucre i les patates. Tritureu-ho programant 10 s, velocitat 4.
  8. Aboqueu-ho sobre les clares muntades a punt de neu i amb l'ajuda de l'espàtula barregeu-ho bé amb moviments envoltants de baix cap a dalt.
  9. Aboqueu-ho en el motlle preparat i fornegeu-ho durant 30 o 35 min.
  10. Sabreu que està ben cuit si en inserir una agulla al centre del pa de pessic aquesta surt seca.
  11. Després d'uns minuts, desemmotlleu-ho sobre una reixeta i deixeu-ho refredar. 
  12. Decoreu-ho empolsant-ho amb sucre de llustre.

Més receptes amb Verdures i hortalisses

Amanida de favetes Sense
gluten

Amanida de favetes

Per Xavier Matarrodona

Xató sostenible Sense
gluten

Xató sostenible

Per Valentí Mongay

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 jul

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

25 jul

Capvespres a Món Sant Benet 2018

Sant Benet té memòria. Sota les seves pedres s’amaguen històries sorprenents que val la pena...

26 jul

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

27 jul

Contalles del Delta

MónNatura Delta de l’Ebre proposa una activitat especial per als vespres d’aquest estiu, fins...

Portada 218

BRUNCH MEDITERRANI: RECEPTES PER VIATJAR DE GRÈCIA AL MARROC

  • El Penedès que empeny
  • El gran restaurant d'hotel rejoveneix

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto