Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Esteneu la pasta de full sobre un paper de forn i talleu-la en forma rectangular.
  2. Repartiu el cabell d’àngel al centre de forma longitudinal.
  3. Pinteu els extrems del rectangle amb ou batut i tanqueu-lo sobre si mateix. Doneu-li la volta per tal d’amagar els plecs i pinteu-lo amb ou batut.
  4. Empolseu-lo amb sucre, tireu-hi els pinyons per damunt i coeu-ho al forn a 180 ºC durant 30 min. Deixeu-ho refredar i ja es pot servir.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 286

DONEM COLOR A L'HIVERN!

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Àlex Carrera i Cristina Feliu

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: