Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al puré de poma: renteu i peleu diverses pomes i talleu-les a rodanxes fines (sense el cor).
  2. Salteu-les uns minuts amb la mantega en una paella. Aboqueu-hi una miqueta d'aigua calenta, remeneu-ho i afegiu-hi el sucre i una mica de canyella. Continueu removent-ho mentre duri la cocció fins que les pomes es desfacin del tot i esdevinguin un puré. Tamiseu-ho per aconseguir una textura més fina.
  3. Poseu en un bol el puré de poma, la mantega de cacauet i les panses de Corint, i barregeu-ho bé. Afegiu-hi els flocs de civada i pasteu-ho fins a aconseguir una massa.
  4. Feu les boletes amb les mans (humitegeu-vos una mica les mans perquè la massa no s'hi enganxi massa). Quan estiguin fetes, arrebosseu les boles en cacau en pols, llavors de sèsam o ratlladura de coco.
  5. Col·loqueu les boles a la nevera 30 min perquè es refredin i agafin consistència.
  6. Es poden servir en petits bols amb el nom dels convidats. O bé, en una plata, totes juntes, en les diferents versions fetes.

 

 

 

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: