Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Amb una cullera parisenca formeu boletes de gelat. Reserveu-les al congelador.
  2. Claveu una broqueta a cada boleta i reserveu-les al congelador.
  3. Foneu al microones la xocolata blanca amb la mantega de cacau, a baixa potència vigilant que no es cremi.
  4. Banyeu cada boleta de gelat amb la xocolata fosa, deixant escórrer el sobrant.
  5. Abans no es refredi del tot, traieu amb compte la broqueta i tapeu el forat amb una mica de xocolata fosa.
  6. Reserveu-ho al congelador. Deixeu-ho a la nevera una estona abans de servir-ho, per tal que el gelat arribi a taula semilíquid.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 255

REVOLUCIONEM EL NADAL!

  • Tot el que et cal per ser un 'foodie' de debò
  • Mateu Casañas, Oriol Castro i Eduard Xatruch

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 44,50€ (25% descompte)

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto