Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per al cremós de xocolata: hidrateu la gelatina en aigua freda. Piqueu la xocolata ben petita.
  2. Escalfeu la nata. Incorporeu-hi la gelatina i la xocolata. Barregeu-ho bé fins que sigui ben homogeni. Reserveu-ho a la nevera unes 4 h.
  3. Munteu la nata amb les varetes elèctriques. Incorporeu-hi el coco ratllat i reserveu-ho.
  4. Per al pa de pessic: separeu els rovells de les clares. Bateu els rovells amb la meitat del sucre fins que doblin el volum.
  5. Munteu les clares amb la resta del sucre i afegiu-les suaument als rovells. Afegiu-hi la farina tamisada i la ratlladura de llimona.
  6. Esteneu-ho ben prim sobre una safata de forn coberta amb paper de forn (de 0,5 cm de gruix) i coeu-ho 8 min a 200 ºC.
  7. Traieu-ho del forn i gireu-ho del revés sobre un paper de forn empolsat amb sucre de llustre (perquè que no s’enganxi). Desenganxeu el paper de forn que heu fet servir per coure’l (que ara és a la superfície) i retalleu les vores per quadrar-lo. Enrotlleu la planxa de pa de pessic per tal que agafi la forma i reserveu-ho.
  8. Per a l’almívar: feu bullir l’aigua i el sucre durant 5 min. Fora del foc, afegiu-hi un rajolí de licor. Deixeu-ho refredar.
  9. Muntatge: desenrotlleu el pa de pessic i, amb un pinzell, emborratxeu-lo amb l’almívar. Escampeu el cremós de xocolata per tota la superfície, reservant una mica de cremós. Enrotlleu el pa de pessic i unteu-lo amb una fina capa del cremós que heu reservat. Empolseu el coco ratllat per tota la superfície i reserveu el braç de gitano a la nevera fins al moment de servir-lo.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

08 des

VI Jornades Gastronòmiques del Brou a Menorca

Per sisè any consecutiu, l’Associació Menorquina de Bars, Restaurants i Cafeteries organitza "El...

18 nov - 08 des

XV Jornades gastronòmiques del 'Txuletón'

A partir del 18 de novembre el grup Sagradi Cocineros Vascos ofereix tres setmanes de jornades del 'txuletón',...

21 nov - 08 des

II Quinto Tapa Corbera

Del 21 de novembre al 8 de desembre, les barres dels bars i restaurants de Corbera de Llobregat s’ompliran...

08 des

Tallers Món Sant Benet 2019

Cada cap de setmana, del dissabte 19 d'octubre al 29 de gener, el monestir de Sant Benet i la Fundació Alícia...

Portada 234 Neta

SNACKS DE NADAL PER COMENÇAR BÉ EL GRAN DINAR DE L'ANY

  • Més enllà de Sant Esteve
  • Quan no canviar és l'opció transgressora

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto