Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al brioix: diluïu el llevat amb la llet de soja. Afegiu-hi la resta d’ingredients i amasseu-ho 20 min.
  2. Tapeu la massa i deixeu-la reposar 30 min.
  3. Talleu-la i feu-ne boles. Poseu-les en una safata i deixeu-les fermentar 3-4 h a temperatura ambient.
  4. Enforneu els brioixos 25 min, a 180 ºC.
  5. Traieu els brioixos del forn i ratlleu-hi la xocolata blanca per sobre. La xocolata es fondrà de seguida i s’hi enganxarà, i quan es refredi se solidificarà.
  6. Per a la mousse de xocolata: feu bullir la llet d’avellana en un pot, a foc mitjà. Aboqueu-la sobre la xocolata i emulsioneu-ho amb unes varetes o un túrmix. Deixeu-la refredar a temperatura ambient.
  7. Munteu la nata vegetal i barregeu-la amb la ganache, per obtenir una mousse estable.
  8. Poseu-ho en una mànega pastissera amb un broquet rodó.     
  9. MUNTATGE: Talleu els brioixos amb un ganivet de serra. Al centre poseu-hi una mica de mousse de xocolata amb la mànega pastissera.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

01 gen - 01 abr

Campanya cuina de la caça i de la tòfona 2020

Us animeu a tastar els plats relacionats amb la caça i la tòfona del Berguedà? La comarca promociona...

01 mar - 01 abr

Jornades gastronòmiques Vedella Vermella Menorquina 2020

L’illa de Menorca té una oferta gastronòmica de primera categoria, amb productes autòctons...

01 mar - 01 abr

Campanya gastronòmica del bacallà 2020

Tot el març, Sant Feliu de Guíxols celebra una nova edició de la Campanya Gastronòmica del...

04 abr

5a Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades

Voleu conèixer les possibilitats culinàries que ofereixen aquelles plantes que comunament s'anomenen...

Portada 238

ENROTLLA'T! RECEPTES RECARGOLADES, PERÒ FÀCILS

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Jérôme Quilbeuf i Rie Yasui

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto