Preparació
- Per al brioix: diluïu el llevat amb la llet de soja. Afegiu-hi la resta d’ingredients i amasseu-ho 20 min.
- Tapeu la massa i deixeu-la reposar 30 min.
- Talleu-la i feu-ne boles. Poseu-les en una safata i deixeu-les fermentar 3-4 h a temperatura ambient.
- Enforneu els brioixos 25 min, a 180 ºC.
- Traieu els brioixos del forn i ratlleu-hi la xocolata blanca per sobre. La xocolata es fondrà de seguida i s’hi enganxarà, i quan es refredi se solidificarà.
- Per a la mousse de xocolata: feu bullir la llet d’avellana en un pot, a foc mitjà. Aboqueu-la sobre la xocolata i emulsioneu-ho amb unes varetes o un túrmix. Deixeu-la refredar a temperatura ambient.
- Munteu la nata vegetal i barregeu-la amb la ganache, per obtenir una mousse estable.
- Poseu-ho en una mànega pastissera amb un broquet rodó.
- MUNTATGE: Talleu els brioixos amb un ganivet de serra. Al centre poseu-hi una mica de mousse de xocolata amb la mànega pastissera.