Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la massa: barregeu els ous, el sucre, l’anís, la llet, la meitat de la pell de la llimona ratllada, la mantega, la sal, la matafaluga, la poma i, finalment, la farina. 
  2. Treballeu-ho a mà fins que veieu que la pasta sigui gairebé feta, i al final afegiu-hi el llevat i acabeu-ho de pastar, fins que veieu que us queda la pasta homogènia. Tot seguit, escalfeu l’oli amb la resta de la pell de la llimona en un atuell de ceràmica i, abans que la pell estigui rossa, traieu-la i aneu-hi posant els bunyols amb una cullereta, per donar-los forma. 
  3. Espereu que quedin rossos a foc mitjà, perquè no quedin crus de dins. Una vegada freds, afegiu-hi sucre al gust i ja estan llestos per menjar.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: