Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una safata de forn seca, poseu les ametlles i introduïu-les al forn, a 180 ºC, uns minuts, fins que es daurin, remenant dues o tres vegades, durant la cocció. Traieu les ametlles del forn i espereu que es refredin.
  2. Peleu els plàtans i talleu-los per la meitat. Punxeu un escuradents al costat del tall, unteu-los molt bé amb la mel i arrebosseu-los amb els trossets d’ametlles torrades.
  3. Ompliu uns gotets fins a la meitat amb el confeti, per evitar que caiguin, col·loqueu els Chupa Chups de plàtan als gotets i serviu-los.

CONSELL
Deixeu que els vostres fills untin els plàtans amb la mel i els arrebossin amb l’ametlla. Peleu els plàtans just un moment abans de consumir-los, per evitar que s’oxidin i es posin negres.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto