Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu l’aigua i la mantega en un cassó al foc, amb un pessic de sal. Quan l’aigua bulli i tota la mantega s’hagi fos, afegiu-hi d’un sol cop tota la farina tamisada i deixeu-ho coure, sense parar-ho de remenar, fins que aquesta massa se separi de les parets del cassó.
  2. Fora del foc afegiu-hi un ou i remeneu-ho fins que quedi homogeni. Així, fins a afegir-hi els tres ous.
  3. Sobre una safata de forn i amb l’ajut d’una mànega de pastisseria, feu els colls dels cignes en forma de “2” marcant el cap i el bec. Coeu-los a 185 ºC uns 10 min, fins que siguin daurats.
  4. Formeu el cos dels cignes i coeu-los a 185 ºC uns 20 min fins, que siguin daurats. Deixeu-ho refredar.
  5. Amb un ganivet, obriu el cos al llarg i farciu-lo amb nata muntada ensucrada al gust. Claveu els colls dins la nata, empolseu-hi sucre en pols, decoreu-ho i ja es pot servir.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 268

UN TAST DE PRIMAVERA. 40 PROPOSTES PER ASSABORIR EL BON TEMPS

  • Idees per a les sobretaules més gurmets
  • Àlex Montiel

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto