Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu l’aigua i la mantega en un cassó al foc, amb un pessic de sal. Quan l’aigua bulli i tota la mantega s’hagi fos, afegiu-hi d’un sol cop tota la farina tamisada i deixeu-ho coure, sense parar-ho de remenar, fins que aquesta massa se separi de les parets del cassó.
  2. Fora del foc afegiu-hi un ou i remeneu-ho fins que quedi homogeni. Així, fins a afegir-hi els tres ous.
  3. Sobre una safata de forn i amb l’ajut d’una mànega de pastisseria, feu els colls dels cignes en forma de “2” marcant el cap i el bec. Coeu-los a 185 ºC uns 10 min, fins que siguin daurats.
  4. Formeu el cos dels cignes i coeu-los a 185 ºC uns 20 min fins, que siguin daurats. Deixeu-ho refredar.
  5. Amb un ganivet, obriu el cos al llarg i farciu-lo amb nata muntada ensucrada al gust. Claveu els colls dins la nata, empolseu-hi sucre en pols, decoreu-ho i ja es pot servir.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 280

A PUNT PER A LA NIT MÉS CURTA!

  • Plats del mes
  • Àngel Esteve

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: