Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

La coca d'anís o coca de Nadal és una recepta típica de Palma per les festes de Nadal. Ideal per acompanyar amb una tassa de xocolata, s'elabora amb ous, sucre, mantega, farina, llevat i anís, que hi aporta un gust i una aroma particulars. 

Preparació

  1. Pasteu la farina amb els ous, l'aigua, el llevat i la mantega fins a aconseguir una massa elàstica i homogènia.
  2. Afegiu-hi el sucre al final i, per acabar, aboqueu-hi l'anís. 
  3. Deixeu-ho fermentar 12 h.
  4. Dividiu la massa en les porcions que vulgueu i formeu-ne boles.
  5. Coeu-les al forn calent, a 180 ºC, durant 25 min.
  6. Escampeu-hi sucre en pols per sobre abans de servir-les.
     

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: