Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

La coca d'anís o coca de Nadal és una recepta típica de Palma per les festes de Nadal. Ideal per acompanyar amb una tassa de xocolata, s'elabora amb ous, sucre, mantega, farina, llevat i anís, que hi aporta un gust i una aroma particulars. 

Preparació

  1. Pasteu la farina amb els ous, l'aigua, el llevat i la mantega fins a aconseguir una massa elàstica i homogènia.
  2. Afegiu-hi el sucre al final i, per acabar, aboqueu-hi l'anís. 
  3. Deixeu-ho fermentar 12 h.
  4. Dividiu la massa en les porcions que vulgueu i formeu-ne boles.
  5. Coeu-les al forn calent, a 180 ºC, durant 25 min.
  6. Escampeu-hi sucre en pols per sobre abans de servir-les.
     

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 277

TERRINES. EL CLÀSSIC QUE TORNA

  • Plats del mes
  • Jo Baixas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto