Troba la teva recepta

Preparació

  1. Barregeu 80 g de sucre amb els llardons. Piqueu-los amb un robot de cuina, vigilant de no passar-vos i que no quedi una pasta.
  2. Empolseu la taula de treball amb farina. Durant tota l'estona heu d'anar comprovant que la coca no s'enganxi a la taula. En cas que s'enganxi, aixequeu-la i poseu-hi més farina.
  3. Desenrotlleu la pasta de full i col·loqueu-la apaïsada. Dividiu-la imaginàriament en tres parts iguals.
  4. Escampeu sobre la part central la meitat dels llardons.
  5. Doblegueu una banda sobre la part central i feu-li uns copets amb el corró.
  6. Repartiu-hi per sobre la resta de llardons. Tapeu-ho amb l'altra banda i estireu-la ben fina amb el corró.
  7. Pinteu la coca amb l'ou batut, repartiu-hi els pinyons i unes quantes ametlles picades, i empolseu-la amb sucre.
  8. Coeu la coca al forn a 180 ºC, fins que quedi daurada (uns 20 min).

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18-22 jul

1r Concurs de Truita de Patates de l'Alt Poble-sec

Del 18 al 22 de juliol el barri de l'Alt Poble-sec de Barcelona celebra la festa major i, per primera vegada inclou...

22 jul

Tasta el Masnou

Tasta el Masnou és una activitat experiencial complementària a l’itinerari guiat 'El Masnou, terra...

22 jul

El Masnou, Terra de Mar

Edificis modernistes, una casa d'indians molt singular, llegendes i una munió de vivències configuren...

22 jul

VI VinyaSons Ametller Origen

El VinyaSons Ametller Origen d'enguany presenta 12 experiències en què conflueixen la gastronomia, el...

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto