Troba la teva recepta

Preparació

  1. Barregeu 80 g de sucre amb els llardons. Piqueu-los amb un robot de cuina, vigilant de no passar-vos i que no quedi una pasta.
  2. Empolseu la taula de treball amb farina. Durant tota l'estona heu d'anar comprovant que la coca no s'enganxi a la taula. En cas que s'enganxi, aixequeu-la i poseu-hi més farina.
  3. Desenrotlleu la pasta de full i col·loqueu-la apaïsada. Dividiu-la imaginàriament en tres parts iguals.
  4. Escampeu sobre la part central la meitat dels llardons.
  5. Doblegueu una banda sobre la part central i feu-li uns copets amb el corró.
  6. Repartiu-hi per sobre la resta de llardons. Tapeu-ho amb l'altra banda i estireu-la ben fina amb el corró.
  7. Pinteu la coca amb l'ou batut, repartiu-hi els pinyons i unes quantes ametlles picades, i empolseu-la amb sucre.
  8. Coeu la coca al forn a 180 ºC, fins que quedi daurada (uns 20 min).

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

14 nov

Taller 'Brioixos ecològics (eco)'

Farines orgàniques, mares salvatges, sucres sense refinar, mel... Recordeu aquells dolços de la infantesa?...

12-15 nov

II Jornades gastronòmiques del calamar de potera a Pals

La proposta gastronòmica de la II Jornades gastronòmiques del calamar de potera a Pals inclou receptes...

15 nov

Taller 'Cuina amb superaliments (eco i v)'

S’acosta el fred i cal reforçar defenses. Tot i que cada aliment podria ser considerat un superaliment...

15 nov

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

Portada Cuina 221

POSTRES PER FER A CASA... I TRIOMFAR!

  • Anem a collir olives
  • Quan tot canvia per conservar l’origen

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto