Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Tots coneixem la coca de poma, però, molt probablement, no aquesta, que remulla amb ratafia les làmines de la fruita protagonista.

Preparació

  1. Peleu i talleu la poma a làmines i poseu-les en remull amb la ratafia una bona estona abans. 
  2. Munteu els rovells d’ou amb 3/4 parts del sucre, fins que quedi una pasta esponjosa i fina. Afegiu-hi la llet, l’oli i la ratafia delicadament. Aneu-hi afegint la farina, amb la qual haureu barrejat l’impulsor, tot passant-la per un sedàs o colador. 
  3. Munteu les clares d’ou a punt de neu amb la resta del sucre i barregeu-ho amb la pasta elaborada anteriorment. Poseu la pasta a la plata i per sobre poseu-hi les làmines de poma escorreguda. Poseu el forn a escalfar a 200 ºC. 
  4. Quan sigui calent poseu-hi la plata a mitja alçada i feu-ho coure 45-60 min amb el foc abaixat a 170 ºC.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada CUINA 275

EL NADAL A LES TEVES MANS

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Francesc Fortí i Francina Suriñach

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto