Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Per començar, dissoleu el llevat en l’aigua.
  2. Poseu la mantega i la farina en un bol. Barregeu-ho amb els dits fins aconseguir una textura semblant a la sorra.
  3. Afegiu-hi el sucre, la sal i l’aigua amb el llevat. Pasteu-ho bé fins aconseguir una massa fina. Deixeu-ho reposar 15 min.
  4. Estireu-ne petites porcions, tan primes com pugueu.
  5. Pinteu-ho amb oli i repartiu-hi sucre per sobre. Demaneu ajuda a un adult per enfornar-ho 15 min, a 180 ºC.
  6. Traieu la coca del forn i, de seguida, regueu-la amb anís.
  7. Deixeu-la refredar i ja us la podeu menjar.

El consell

  • Aquesta recepta que us proposem és la típica per fer coca de vidre, però admet moltes variacions, en funció dels gustos de cadascú. Si voleu, podeu provar de posar-hi per sobre trossets o perles de xocolata, pinyons, ametlla laminada... Us quedarà boníssima!
  • En cuina, anomenem 'arenar' l’acció de barrejar farina amb mantega fins a obtenir una massa amb una textura molt semblant a la sorra.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 jun

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

25 mai - 22 jun

VII Jornades gastronòmiques del llagostí

Al vapor, amb arròs, en el carpaccio, a les croquetes, a l'amanida i de moltes més maneres podeu gaudir...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto