Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-TE ARA A CUINA AMB UN PREU ESPECIAL!

Preparació

  1. Per a la crema: dissoleu la Maizena en un rajolí de suc fred.
  2. En un cassó al foc, escalfeu la resta del suc amb el sucre i la ratlladura de mandarina.
  3. A part, barregeu els ous amb la Maizena. Afegiu-hi el suc calent, barregeu-ho i torneu a posar la crema al foc, remenant-la sense parar. Quan arrenqui a bullir, traieu-la del foc i repartiu-la a les copes de servir. Deixeu-les refredar i reserveu-les a la nevera
  4. Per a la mousse: barregeu el formatge, el lemon curd i la ratlladura de llimona. Afegiu-hi la nata semimuntada amb moviments suaus per tal que no s’abaixi.
  5. Repartiu-la a les copes i reserveu-les a la nevera fins al moment de servir-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
265CUINA portada

AQUEST NADAL, FES LA TEVA MÀGIA!

  • Idees per a les sobretaules més gurmets
  • Maria Nicolau

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto